fbpx

De trainers

 MARTIAL ARTS

De trainingen worden gegeven door rijkserkend NOC-NSF Leraar Martial Arts Brandon. Hij kwam in aanraking met vechtsport op jonge leeftijd toen hij de Heerhugowaardse sportschool Olympiawaard inliep. Aanvankelijk startte met kickboksen onder begeleiding van Antoni Hardonk, voormalig UFC vechter. Hierna trainde hij onder begeleiding van Rob van Buel en een periode onder begeleiding van Ernesto Hoost, meervouding K-1 kampioen.

De overstap naar het BJJ was al snel gemaakt. Hij heeft vervolgens jaren getraind bij ervaren BJJ trainer Rob van Buel (bruine band). Inmiddels heeft hij zelf de bruine band onder Harold Harder (2e graads zwarte band direct onder Rickson Gracie). Tegenwoordig reist hij het land door om bij de zusterscholen van de EGJJF mee te trainen en zodoende kennis op te doen.

Naast deze namen heeft Brandon trainingen gevolgd van de levende legende zelf: Rickson Gracie. Daarnaast heeft hij trainingen gevolgd van Kron Gracie, Luis Heredia, Gui Valente en Pedro Elias.

WEDSTRIJDEN

Verder is Brandon actief op wedstrijden en  toernooien en daar draait hij succesvol mee op nationaal niveau, zowel met als zonder gi. Hoewel hij vaak in de prijzen valt, was een van zijn belangrijke overwinningen op de Dutch Open (Nederlands kampioenschap), waar hij de gouden medaille wist te behalen in zijn gewichtsklasse en hiermee Nederlands Kampioen in 2015 werd.
Wil je meer weten over toernooien en wedstrijden? Klik dan hier!

 

ASSISTENT TRAINERS

Madeleine, blauwe band, staat binnen het team bekend om haar technische manier van vechten, en zij wordt vaak onderschat door de grotere, sterkere tegenstander die voor de eerste keer binnenkomt. De ervaren jongens weten wel beter.

 

 

 

Richard, blauwe band, zo gevaarlijk als de hoeveelheid krullen op zijn hoofd, is vanaf het begin bij de trainingen geweest. Ook zijn techniek is van een hoog kaliber en daarom is het niet gek dat hij de bijnaam ‘het Orakel van Heiloo’ heeft gekregen.
(Links op de foto)