fbpx

De trainers

 MARTIAL ARTS

De trainingen worden gegeven door rijkserkend NOC-NSF Leraar Martial Arts Brandon. Hij kwam in aanraking met vechtsport op jonge leeftijd toen hij de Heerhugowaardse sportschool Olympiawaard inliep. Aanvankelijk startte met kickboksen onder begeleiding van Antoni Hardonk, voormalig UFC vechter. Hierna trainde hij onder begeleiding van Rob van Buel en een periode onder begeleiding van Ernesto Hoost, meervouding K-1 kampioen.

De overstap naar het BJJ was al snel gemaakt. Hij heeft vervolgens jaren getraind bij ervaren BJJ trainer Rob van Buel. Inmiddels heeft hij zelf de zwarte band onder Harold Harder (3e graads zwarte band direct onder Rickson Gracie). Tegenwoordig reist hij het land door om bij de zusterscholen van de EGJJF mee te trainen en zodoende kennis op te doen.

Naast deze namen heeft Brandon trainingen gevolgd van de levende legende zelf: Rickson Gracie. Daarnaast heeft hij trainingen gevolgd van Kron Gracie, Luis Heredia, Gui Valente en Pedro Elias.

WEDSTRIJDEN

Verder is Brandon actief op wedstrijden en  toernooien en daar draait hij succesvol mee op nationaal niveau, zowel met als zonder gi. Hoewel hij vaak in de prijzen valt, was een van zijn belangrijke overwinningen op de Dutch Open (Nederlands kampioenschap), waar hij de gouden medaille wist te behalen in zijn gewichtsklasse en hiermee Nederlands Kampioen in 2015 werd, alsook in 2021. Hij greep net mis bij het Europees Kampioenschap in 2022 in Rome.
Wil je meer weten over toernooien en wedstrijden? Klik dan hier!

 

ASSISTENT TRAINERS

Jurriën staat bekend om zijn vijandige stijl van vechten, en is inmiddels op bijna elk toernooi in Nederland geweest en heeft een flinke verzameling aan medailles binnen gehaald. Hij is uiterst precies en verdiept zich dagelijks in de fijne details van de technieken.

Richard, beter bekend als “the Eagle”, is zo strijdlustig als hij technisch is. Hij staat bekend om zijn backstep en legt je met plezier alle aspecten van het spel uit.

Chris, “de witte gorilla”, verzorgt de training op de vrijdagen, en hij focust daar op de technieken die iedereen in zijn toolbox moet hebben. Er wordt zowel met als zonder gi getraind.

Ook eens meedoen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze trainingen?
Meld je snel aan voor jouw gratis proefles!
Aanmelden