fbpx

De trainers

 MEET THE TRAINERS

De trainingen worden gegeven door een ervaren groep trainers.

Brandon is de hoofdtrainer, en hij is rijkserkend NOC-NSF Leraar Martial Arts. Hij kwam in aanraking met vechtsport op jonge leeftijd toen hij de Heerhugowaardse sportschool Olympiawaard inliep. Aanvankelijk startte met kickboksen onder begeleiding van Antoni Hardonk, voormalig UFC vechter. Hierna trainde hij onder begeleiding van Rob van Buel en een periode onder begeleiding van Ernesto Hoost, meervouding K-1 kampioen.

De overstap naar het BJJ was al snel gemaakt. Hij heeft vervolgens jaren getraind bij ervaren BJJ trainer Rob van Buel. Na 14 jaar training heeft hij zelf de zwarte band behaald onder Harold Harder (3e graads zwarte band direct onder Rickson Gracie). Hij legt de nadruk op de fijnere details van de technieken en blijft zichzelf continu verbeteren. Brandon is meervoudig Nederlands Kampioen en NAGA-kampioen, en hij is nog altijd actief op wedstrijden en  toernooien en daar draait hij succesvol mee op nationaal niveau, zowel met als zonder gi.

Jurriën staat bekend om zijn vijandige stijl van vechten, en is inmiddels op bijna elk toernooi in Nederland geweest en heeft een flinke verzameling aan medailles binnen gehaald. Hij draagt de paarse band en dat is niet zonder reden. Hij is uiterst precies en verdiept zich dagelijks in de fijne details van de technieken.

Richard, beter bekend als “the Eagle”, is zo strijdlustig als hij technisch is. Hij staat bekend om zijn backstep en legt je met plezier alle aspecten van het spel uit. Ook hij heeft met zijn paarse band flink wat jaren ervaring en heeft diepgaande kennis van het spel.

Justin draagt de blauwe band en verzorgt de training op de vrijdagen, en hij focust daar op de technieken die iedereen in zijn toolbox moet hebben. Deze training is altijd no gi.

Stan verzorgt de MMA training op de donderdagen. Zelf draait hij al lang mee en is hij ontzettend bevlogen met het doceren van MMA. Hij bezit de paarse band BJJ en heeft daarnaast jarenlange ervaring op het gebied van worstelen en kickboksen.

Ook eens meedoen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze trainingen?
Meld je snel aan voor jouw gratis proefles!
Aanmelden