fbpx

BJJ Globetrotters

REIZEN EN BJJ

BJJ Globetrotters is een initiatief van Christian Graugart, ookwel de “BJJ globetrotter” genoemd. Hij reisde de wereld rond en trainde her en der. Nadien heeft hij zijn eigen school open gesteld voor alle BJJ’ers die reizen wilden combineren met trainen. Dit concept is verder geëvolueerd, waarbij er nu elk seizoen enkele trainingskampen over de gehele wereld worden georganiseerd.

Gracie Jiu-Jitsu Alkmaar is geaffilieerd met BJJ globetrotters, wat wil zeggen dat wij open staan voor vrije training voor reizigers. Wij zijn grote voorstanders van het bezoeken van BJJ scholen over de hele wereld, om meer kennis en contacten op te doen.

MATSURFING

Gezien ons goede contact met de BJJ globetrotter is het zeer makkelijk een BJJ schooltje te vinden tijdens het reizen. Zij hebben een manier opgezet om reizen nog makkelijker te combineren met BJJ: Matsurfing. Bij Matsurfing vind je alle aangeboden plekken om bij iemand te verblijven (meestal gratis) en mee te komen trainen, kortom: de beste manier om kennis te maken met een land en nieuwe mensen te ontmoeten. Klik hier voor het huidige aanbod!

TRAININGSKAMP

Naast dit aanbod, worden er vele trainingskampen georganiseerd. Deze kampen vinden binnen en buiten Europa plaats, waaronder in Denemarken, België, Oostenrijk en Amerika. Hierbij is er de gehele dag training van verschillende leraren, en is er ruimte om de stad te leren kennen. De duur van zo’n kamp is meestal een week, en de kosten liggen tussen de 250 en 400 euro. Ben je geïnteresseerd? Check dan hier de website! Wil je meer weten? Vraag het de trainer, of klik hier om contact met ons op te nemen!

Ook eens meedoen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze trainingen?
Meld je snel aan voor jouw gratis proefles!
Aanmelden