fbpx

Voor wie

IS BJJ IETS VOOR JOU?

Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) is ontstaan uit de noodzaak dat een kleiner, zwakker persoon moet kunnen winnen van een groter, sterker persoon. Dit is mogelijk omdat er gebruikt wordt gemaakt van hefboomwerking, timing en gewichtsverdeling. Omdat wij in onze training deze principes hanteren, is deze vechtkunst uitermate geschikt voor iedereen die wil leren vechten. Hoewel een bepaald niveau van fitheid een goed begin is, is dit geen vereiste. In onze trainingen leggen wij de nadruk op techniek, maar is er natuurlijk een zekere mate van conditie opbouw noodzakelijk.

We bieden training aan volwassenen maar ook aan kinderen!

MMA

Daarnaast is BJJ een vereiste voor iedere Mixed Martial Arts (MMA) vechter, het is nog altijd de hoeksteen van vrijwel elke MMA partij. Dit is te zien in organisaties zoals de Ultimate Fighting Championship (UFC) en Bellator. Onze stijl (Rickson Gracie Jiu-Jitsu), in tegenstelling tot de meeste stijlen, houdt rekening met het feit dat de tegenstander kan stoten en trappen, en is daarmee uitermate geschikt voor de beginnende en gevorderde MMA vechter.

NIEUWSGIERIG?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze trainingen? Wij verwelkomen iedereen op de mat. Het enige wat dus nog rest is te verschijnen op de mat en mee te trainen. Klik hier om contact met ons op te nemen als je meer wil weten!

Ook eens meedoen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze trainingen?
Meld je snel aan voor jouw gratis proefles!
Aanmelden