fbpx

Zelfverdediging

ONZE STIJL

Binnen onze stijl van het BJJ leggen wij de nadruk op zelfverdediging. Hierbij gaan wij uit van een straatgevecht en dus een tegenstander die kan stoten en trappen. Hoewel wij vooral trainen zonder stoten en trappen, worden de technieken altijd aangeleerd met het oog op een potentiële klap of trap. Dit onderscheidt ons van de meeste BJJ scholen, en maakt onze stijl uitermate geschikt voor zelfverdediging op straat evenals Mixed Martial Arts (MMA) gevechten.

REALISTISCH EN VEILIG

Naast het grondgevecht trainen wij onder andere verdedigingen tegen grepen om de nek en om het lichaam, evenals verdedigingen tegen stoten en trappen. Dit alles oefenen wij in een realistische doch veilige situatie waarin de aanvaller tegenwerkt.

Omdat de zelfverdedigingstechnieken zijn gebaseerd op hefboomwerking, timing en gewichtsverdeling, is de training geschikt voor iedereen, ongeacht niveau, geslacht of kracht. Klik hier voor een proefles, de eerste twee zijn altijd gratis! Klik hier om contact met ons op te nemen.

ZELFVERDEDIGING VOOR BEDRIJVEN

Wij bieden naast reguliere en privé trainingen ook workshops zelfverdediging aan voor groepen en bedrijven. Wil je als bedrijf werken aan teambuilding of weerbaarheid van je personeel? Neem dan contact met ons op, door het contactformulier in te vullen.

Ook eens meedoen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze trainingen?
Meld je snel aan voor jouw gratis proefles!
Aanmelden