fbpx

Lesrooster en tarieven

LESROOSTER

Team Gracie Jiu-Jitsu Alkmaar traint elke dag. Wij trainen zowel met als zonder gi. De gi moet wit zijn en je kunt deze altijd de eerste twee keer lenen. Daarnaast trainen we ook zonder gi (grappling) : neem dus altijd naast een (witte) gi ook sportkleding mee. Zorg daarnaast dat je op tijd aanwezig bent (circa 15 minuten van tevoren aanwezig).

Hieronder ons lesrooster.

Fundamentals. In deze lessen komen de basisprincipes en -bewegingen van het Jiu-Jitsu aan bod. Wij raden deze les aan voor beginners, maar ze zijn ook zeker meer dan nuttig voor gevorderden! Het perfectioneren van de basis maakt je vaardigheden efficiënt en effectief.

Mixed levels. Deze lessen zijn voor gevorderden en beginners. Een vereiste is dat je minimaal een streep op je band hebt (~6 maanden ervaring).

MMA. Mixed martial arts, waarbij Braziliaans Jiu-Jitsu wordt gecombineerd met worstelen en stoten en trappen vanuit het boksen en kickboksen. Voor beginners en gevorderden!

Open mat. Dit is een vrije training die deels bestaat uit vrij oefenen van je technieken, en deels uit vrij sparren. Hier is de kans om je eigen game te versterken en samen oplossingen te bedenken voor bepaalde technieken die je tegenkomt in het sparren!

Kids. Op zondag en woensdag is er training voor kinderen en jongeren. Op woensdag is dit een gemixte groep van de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Op zondag zijn er twee trainingen, de eerste voor de kids van 4 tot 8, en de tweede training is voor de jongeren van 8 tot 14. Om de week wordt er met en zonder gi getraind.

Wil je meer weten over wat de soort trainingen inhouden? klik dan hier.

Ben je op zoek naar de locatie of contactgegevens? klik hier.
Indien je een beeld wilt krijgen van de trainlocatie en het team, klik dan hier!

TARIEVEN

Wij streven er naar de training zo betaalbaar mogelijk te houden, om het Braziliaans Jiu-Jitsu zo veel mogelijk te kunnen delen.
Betaling gaat via automatische incasso. De contributie per maand hangt af van de duur van jouw abonnement. Hoe langer je abonnement, hoe lager de kosten per maand. Het inschrijfgeld is eenmalig €15,-.
De maandelijkse kosten zijn als volgt:

Klik hier voor het boeken van een proefles, en klik hier voor de link naar het online inschrijfformulier.

*Bovenstaande tarieven kunnen onderhevig zijn aan veranderingen

Ook eens meedoen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze trainingen?
Meld je snel aan voor jouw gratis proefles!
Aanmelden